Sportovci, kteří kouří doutníky

Sportovci, kteří kouří doutníky

Kouření doutníků má své pevné místo nejen mezi fanoušky sportu, ale také mezi samotnými sportovci. Pro mnoho profesionálních sportovců se jedná o symbol úspěchu a vítězství, ale také o způsob, jak se uvolnit po náročném zápase. Doutník je zároveň symbolem životního stylu a prestiže. V následujícím článku se podíváme na některé z nejznámějších sportovců, kteří sdílejí vášeň pro doutníky.

 

33a5878d-dd86-47cc-8302-38b3724527bb

 

Michael Jordan

Michael Jordan je nejen jeden z nejlepších basketbalistů všech dob, ale také vášnivým milovníkem doutníků. Jejich kouzlo objevil v roce 1991 po svém prvním titulu NBA. Jeho vášeň poté rychle přerostla v něco mnohem většího –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ sám Jordan přiznává, že kouří až 6 doutníků denně. Jeho oblíbenou značkou jsou kubánské doutníky Partagas.

 

Conor McGregor

Conor McGregor je známý nejen svými úspěchy v MMA, ale i svými extravagantními činy mimo oktagon. A stejně jako jeho styl v ringu, i jeho životní styl je plný luxusu a požitků. Doutníky si rád vychutnává při oslavách svých vítězství, ale ani porážky ho nezastaví v užívání si života. Doutníky se tak staly nedílnou součástí jeho image.

 

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger je ikonou kulturistiky, hereckou legendou a bývalým guvernérem Kalifornie. K doutníkům ho přivedl jeho tchán ještě během jeho kulturistických let, a od té doby se staly jeho neodmyslitelnou součástí. Během svého působení jako guvernér Kalifornie dokonce nechal postavit venkovní stan, kde mohl doutníky kouřit, aby obešel zákaz kouření v kalifornském Kapitolu. Arnold má v oblibě prémiové značky jako jsou kubánské doutníky Cohiba.

Doutníky

 

 

K dobrému kubánskému doutníku neodmyslitelně patří i kvalitní kubánský rum. Prohlédněte si širokou nabídku nejlepších doutníků a rumů světa na Dobrutka.eu. Najdete zde také prvotřídní tabák či humidor na doutníky, nezbytný doplněk pro správné skladování doutníků.