CO JE KRATOM?

Co je kratom?

 

Kratom, známý také jako Mitragyna Speciosa, je strom z rodiny kávovníků, který roste v Thajsku, Malajsii, Indonésii a Papui Nové Guineji. V těchto regionech je po staletí součástí tradiční medicíny. Žvýkání čerstvých listů se využívá ke zmírnění bolesti, léčbě deprese nebo jako stimulant ke zvýšení energie, produktivity, chuti k jídlu a sexuální touhy.

 

Kratom účinky

 

Účinky kratomu závisí na typu a dávkování kratomu. Nižší dávky mají spíše stimulační efekt, zatímco vyšší dávky působí relaxačně. Zelený kratom má především povzbudivé účinky, přináší euforii, klid a zvyšuje koncentraci. Bílý kratom má silnější stimulační účinky a nižší euforické ve srovnání se zeleným kratomem.

 

jak uzivat kratom kopie

 

Kratom prodej

 

Warrior Factory doporučuje RealKratom, projekt dvou přátel s vášní pro přírodní produkty. Jako zkušení uživatelé dbají na kvalitu a nabízejí pouze ten nejkvalitnější kratom na trhu.

 

Kratom Praha

 

Kratom od RealKratom lze vyzvednout na jednom z více než 1300 výdejních míst v Praze, nebo si ho můžete nechat doručit Českou poštou přímo domů. Při objednávce nad 600 Kč je doprava zdarma.


banner - zkusenosti

Podle legislativy ČR není kratom schváleným výživovým doplňkem nebo potravinou. Prodává se tedy pouze ke sběratelským a studijním účelům. V žádném případě neslouží ke konzumaci samostatně ani ve směsi s jinými látkami.